Ik wil meedoen

Mensen uit Breda en omgeving die ondersteuning nodig hebben en hulp zoeken, krijgen bij Ik Wil Meedoen de kans om aan hun eigen herstel en gezondheid te werken. Met als doel zo volwaardig mogelijk deelnemen aan de samenleving. Eigen verantwoordelijkheid en regie staan daarbij vanaf het begin centraal.

Ik wil meedoen

De vraag. En het antwoord.
Deze opdracht is het perfecte voorbeeld van de unieke samenwerking met Netvlies. De opdracht voor Netvlies was eenvoudig: ontwikkel een nieuwe website voor dit project van meerdere organisaties die binnen SMO Breda samenwerken. Toch bleek dat na drie strategische sessies niet zo makkelijk.

SMO Breda had een imagoprobleem. De naam die al jaren bestaat roept slechte associaties op. Er is daarom gekozen om het project Ik Wil Meedoen neer te zetten als positief merk, met bijbehorende nieuwe identiteit en zo SMO Breda naar de achtergrond te brengen.

een nieuwe huisstijl

vrolijk & herkenbaar

Twee totaal verschillende logo’s en huisstijlen moesten worden gerestyled. Zoiets doe je het best door de klant in verschillende stadia te betrekken en te laten kiezen en meebeslissen. SMO Breda is er dan ook supertrots op en vindt het eindresultaat energiek, inspirerend, verbindend, vrolijk, uitnodigend, fris, en erg herkenbaar in alle uitingen.

De kennismaking was meteen positief. Ralph heeft kritisch meegekeken en meegedacht over hoe we Ik wil meedoen het beste neer kunnen zetten.

Eveline Horsman SMO Breda

Dankzij Studio Keukentafel hebben we een stevige verbeterslag kunnen maken in onze vormgeving. Ze denken mee, zijn kritisch op hun werk en leveren kwaliteit.

Niels Demesmaeker Alphabet

schuif aan!

Laat je emailadres achter, dan nemen we contact op om samen naar jouw doelen te kijken.