Global Health
Membership

Global Health Membership werft fondsen voor betere medische zorg en toegang tot een betaalbare zorgverzekering in Afrika. Al voor € 3 per maand steun je dit initiatief waaraan ook Nederlandse en Afrikaanse zorgverzekeraars deelnemen. Goed idee? Doe mee!
Positieve benadering
Geen tranentrekkende beelden maar een positieve benadering: wie je ook bent en waar je ook woont, we hebben allemaal zorg en een verzekering nodig. Vanuit dat uitgangspunt ontwikkelden we de website, het concept voor een app, wervende DM-campagnes en e-nieuwsbrieven om de online identiteit van deze NGO te versterken.Doneren aan iets waarom je geeft

De reden voor je donatie moet duidelijk zijn. En de donatie zelf zo makkelijk mogelijk. Studio Keukentafel ontwikkelde het concept voor de app waarin persoonlijke verhalen van Afrikanen te lezen zijn. En waarmee je direct geld in een e-wallet stort zodat je zeker weet dat je donatie ook daadwerkelijk aan zorg wordt uitgegeven.

Een fijne partner. Kwaliteit en snelheid zijn constant en goed. De tarieven fair. En het contact professioneel en prettig.

Jochem Vlemmix Netvlies Internetdiensten

schuif aan!

Laat je emailadres achter, dan nemen we contact op om samen naar jouw doelen te kijken.