Alphabet

Voor de tweede keer op rij “Beste Leasemaatschappij van Nederland”. Dan heb je de zaken goed op orde. Ook je communicatie natuurlijk. En daar werkt Studio Keukentafel met veel plezier aan mee. Zeven jaar al weer? Voorbijgevlogen!

Onze bijdrage
Een goed doordacht plan. Krachtige, herkenbare vormgeving. En een glasheldere boodschap. Dat is de basis voor de communicatie van leasemaatschappij Alphabet.

Alles hangt met alles samen bij deze succesvolle leasemaatschappij. Online, print en events versterken elkaar in de interactie met bedrijven, particulieren en het eigen team. Mooi, overtuigend en met resultaat.

Echt teamwork
Iedere klus is ons even dierbaar. Maar als partners zijn we op ons best. Met open vizier en vol vertrouwen in elkaar gaan we samen aan tafel. Voor een verfrissende brainstorm en ja, soms ook hardnekkig doorvragen.

Misverstanden zijn door die aanpak uitgesloten. We begrijpen elkaar en hebben een gezamenlijk doel. En dat leidt tot design dat stevig geworteld is in de strategie van de onderneming.

Een goed concept, doordachte marketing en sterke communicatie is natuurlijk maar het begin van een succesverhaal. Het zijn de medewerkers die het uiteindelijk waar moeten maken. Iedere dag weer.

Logisch dus dat Studio Keukentafel ook tekent voor het design van de interne communicatie. Dynamisch, inspirerend en verbindend. Het hele team beseft het: ‘Alphabet? Dat zijn wij!’

We Want More, een grootse kick-off voor onze nieuwe strategische route. De thematische aanpak kwam in alles terug, van posters en uitnodigingen tot en met de afterparty. Na afloop kunnen we alleen maar zeggen: “We want more!”.

Monique Borger Marketeer Alphabet

 

Laat ons er maar chocola van maken
Spitsuur? Wegwerkzaamheden? Met de, uiteraard verantwoorde, chocolade van Tony Chocolonely sta je tenminste lekker in de file. Een mooi voorbeeld van relatiebeheer bij Alphabet.

Optimale merkbeleving bereik je door aandacht voor de klant tot in de details. Met zoethoudertjes moet je niet aankomen. Maar kleine, verrassende attenties zijn van grote waarde.

Studio Keukentafel is al heel lang onze vaste communicatiepartner. Ze weten onze boodschap steeds weer op een originele manier te brengen.

Jasper van Eck Oprichter Kasparov

schuif aan!

Laat je emailadres achter, dan nemen we contact op om samen naar jouw doelen te kijken.