Bang & Olufsen

Een legendarisch designmerk mag je Bang & Olufsen na 100 jaar echt wel noemen. De televisies, luidsprekers en koptelefoons zijn op zich al juweeltjes van vernuft en vormgeving, maar gecombineerd met wifi, camera’s en andere robotica zorgen ze voor een unieke beleving. Wie daarvan een voorproefje wil, is van harte welkom in het B&O Center Eindhoven.

Alles moet kloppen
Persoonlijke aandacht in de showroom, actief meedenken over de beste oplossing, vlekkeloze installatie en excellente service, bij B&O Center Eindhoven wordt niets aan het toeval overgelaten om ook de meest veeleisende klant blij en gelukkig te maken. Studio Keukentafel is gevraagd om ervoor te zorgen dat de website aansluit

Schuif aan!

Beeld & geluid

Wil jij ook opvallend in beeld komen bij je klanten en prospects? En wil je dat jouw verhaal op de meest overtuigende manier verteld wordt? Online en offline? Kom dan naar Studio Keukentafel voor integrale, goed doordachte en effectieve communicatie. Maak een afspraak, schuif aan en… vertel!

Perfectie tot in detail. Design en techniek in optimale harmonie. Deze uitdagingen gaan we graag aan!

Ralph Molenaar Ontwerpstudio Keukentafel

Dankzij Studio Keukentafel hebben we een stevige verbeterslag kunnen maken in onze vormgeving. Ze denken mee, zijn kritisch op hun werk en leveren kwaliteit.

Niels Demesmaeker Alphabet

schuif aan!

Laat je emailadres achter, dan nemen we contact op om samen naar jouw doelen te kijken.