Ontwerpstudio Keukentafel

mooi werk
met resultaat

De Keukentafel is een bijzondere ontwerpstudio. Wie aanschuift ervaart zelf hoe ontspannen en inspirerend het er hier aan toegaat. Maar ook hoe resultaatgericht we werken aan doelmatig design en sterke merken.

Wat doen jullie?

We verzorgen de vormgeving van al je online en offline communicatie. Het liefst beide tegelijk trouwens, want dat is veruit het meest effectief. Websites en social media. Drukwerk, buitenreclame en zelfs acties. In combinatie zorgt het voor maximaal bereik en maximaal effect.

 

Hoewel iedere klus ons dierbaar is, zijn we als partners op ons best. Na goed vooronderzoek, brainstormen en soms stevig doorvragen, ontwikkelen we samen een kansrijke strategie. Het beste fundament voor succes.

Wat doen jullie?

Ook na oplevering blijven we als partners meedenken, bijsturen en aanscherpen. Daarom investeren we graag in een duurzame relatie met jou als klant. 

Creatieve specialisten en ambitieuze klanten ontmoeten elkaar aan de Keukentafel. Ideeën krijgen er alle ruimte. Alle vrijheid. Daar worden ideeën beter van. Wanneer schuif jij eens bij ons aan?

2018 in cijfers

1

nieuwe kantoorhond

2018 in cijfers

1052

koppen koffie

2018 in cijfers

15972

emails gestuurd en ontvangen

nieuwe kantoorhond

Sproet

vertel ons

wat zijn jouw doelen?

Dan vertellen wij hoe we je gaan helpen.
Bel 076 514 0734 of stuur een mail.

Ons eigen bier

Met liefde gebrouwen door brouwerij Ginger

De perfecte route van briefing naar eindresultaat. Iedere keer weer.

Frank van Gool Product Owner Alphabet