Kasparov

Kasparov is een intermediair voor financieel personeel in het hogere segment. Ze werken snel en zeer zorgvuldig. Een snelle match is tenslotte pas een goede match als er een arbeidscontract achter ligt. Zowel kandidaten als opdrachtgevers vinden in Kasparov een betrokken sparring partner, die werk maakt van een bestendige relatie.

 

Wat doen we voor ze?
Snel, zorgvuldig en veelzijdig zijn trefwoorden die ook van toepassing zijn voor onze dienstverlening. Van website tot corporate brochure. En van online advertising tot presentaties en alle visuele ondersteuning rond bijvoorbeeld het inspirerende en entertainende relatie-evenement Kasparren.

Zaak van vertrouwen
Een partnership is niet iets eenmaligs. Je gaat voor langere tijd een verbinding aan en dat vraagt natuurlijk om wederzijds vertrouwen. En daaraan is gelukkig geen gebrek.

Kasparov ziet Studio Keukentafel als vaste partner voor creatie. Dat geeft ons de rust en de ruimte om met volledige toewijding te bouwen aan de visuele identiteit van Kasparov. Daar mag je in de toekomst nog veel van verwachten!

Studio Keukentafel is al heel lang onze vaste communicatiepartner. Ze weten onze boodschap naar de klant steeds weer op een originele manier over te brengen.

Jasper van Eck Consultant & eigenaar Kasparov

De perfecte route van briefing naar eindresultaat. Iedere keer weer.

Frank van Gool Product Owner Alphabet

schuif aan!

Laat je emailadres achter, dan nemen we contact op om samen naar jouw doelen te kijken.